Värdelöst Vetande

Värdelöst Vetande

Det finns vetande som ger höga betyg. Det finns vetande man inte har någon som helst praktisk nytta av.

Det finns vetande som får folk att tro att du inte är riktigt klok som vet sånt. Det finns vetande som du har nytta av eller som imponerar på omgivningen.

En del vetande kan vara värdelöst för dig men värdefult för någon annan. Och vetande som kanske är värdelöst för någon annan kan vara värdefult för dig.

Här finns vetande som kan vara värdelöst och vetande som kanske inte är värdelöst. Klicka på en bokstav och börja läs.


2017-08-18 Dagens utvalda värdelösa vetande:

Hajar
Hajar finns det många olika av. Närmare bestämt runt 500 olika arter. Dom största hajarna kan bli 14 meter långa, men dom minsta är bara 20 cm . Medellängden ligger kring 1,5 meter.

Joddlande hund
Basenjin är en hund, som inte är som andra hundar. Den kan inte skälla beroende på att dess stämband är annorlunda. Helt tyst är den dock inte, men istället för vanligt hundskall låter den ungefär som om den joddlar.

Kaniner
I mitten av 1800-talet släpptes sex stycken engelska kaniner ut i Australien. Inom tio år hade de blivit miljoner och blivit ett mycket allvarligt hot mot lantbruket.

En del av Goxa.se

© 2017 Goxa.se/Värdelöst vetande


Tidskrifter   Frimärken - Filateli   Svenska fjäll  Vojmådalen   Dagstidningar online   Sportgrodor   Webringar   Älg - skogens konung   Dikanäs - Kittelfjäll   Telefonnummer   Roliga bilder   Topplistor   Webblandning   Roliga historier   Dinmamma historier