Värdelöst Vetande

Värdelöst Vetande

Det finns vetande som ger höga betyg. Det finns vetande man inte har någon som helst praktisk nytta av.

Det finns vetande som får folk att tro att du inte är riktigt klok som vet sånt. Det finns vetande som du har nytta av eller som imponerar på omgivningen.

En del vetande kan vara värdelöst för dig men värdefult för någon annan. Och vetande som kanske är värdelöst för någon annan kan vara värdefult för dig.

Här finns vetande som kan vara värdelöst och vetande som kanske inte är värdelöst. Klicka på en bokstav och börja läs.


2017-02-23 Dagens utvalda värdelösa vetande:

Elefant
Det finns 40 000 muskler i elefantens snabel. Elefantens kindtänder kan växa ut sex gånger under elefantens liv. Elefanten trumpetar när den blir arg. Inte när den blir glad, som i disneyfilmerna.

Gasproduktion
Den dagliga produktionen av gaser i människans tjocktarm är 7-10 liter. Därav avges cirka 0,5 liter medan tarmväggen absorberar resten.

Lugnande
Doften av mat har nästan samma inverkan på människa som meditation. Hjärnans elektriska aktivitet förändras, och de härliga dofterna gör en lugn och avslappnad.

En del av Goxa.se

© 2017 Goxa.se/Värdelöst vetande


Tidskrifter   Frimärken - Filateli   Svenska fjäll  Vojmådalen   Dagstidningar online   Sportgrodor   Webringar   Älg - skogens konung   Dikanäs - Kittelfjäll   Telefonnummer   Roliga bilder   Topplistor   Webblandning   Roliga historier   Dinmamma historier