Värdelöst Vetande

Värdelöst Vetande

Det finns vetande som ger höga betyg. Det finns vetande man inte har någon som helst praktisk nytta av.

Det finns vetande som får folk att tro att du inte är riktigt klok som vet sånt. Det finns vetande som du har nytta av eller som imponerar på omgivningen.

En del vetande kan vara värdelöst för dig men värdefult för någon annan. Och vetande som kanske är värdelöst för någon annan kan vara värdefult för dig.

Här finns vetande som kan vara värdelöst och vetande som kanske inte är värdelöst. Klicka på en bokstav och börja läs.


2018-08-19 Dagens utvalda värdelösa vetande:

Adolf Fredrik
Den svenske kungen Adolf Fredrik dog efter att ha ätit Hetvägg, surkål, kött med rovor, hummer, kaviar, böckling och druckit champagne

Lexikon
Om man tar 15 lexikon och ställer dem i alla tänkbara kombinationer och om man flyttar ett lexikon i minuten kommer det att ta 2.487.996 år innan man är klar med alla kombinationer.

Otacksamt jobb
Om en fånge förr i tiden flydde från fängelset i Alamos i Mexiko dömde man de vakter som hade ansvaret för honom att själva sitta av den resterande tiden.

En del av Goxa.se

© 2018 Goxa.se/Värdelöst vetande


Tidskrifter   Frimärken - Filateli   Svenska fjäll  Vojmådalen   Dagstidningar online   Sportgrodor   Webringar   Älg - skogens konung   Dikanäs - Kittelfjäll   Telefonnummer   Roliga bilder   Topplistor   Webblandning   Roliga historier   Dinmamma historier