Webbringen Vilda Djur

Medlemslista Bli medlemm Logga in Kontakta Ringmaster

www.iRing.nu

Webbringen Vilda Djur

Det här är en webbring med sajter som handlar om vilda djur.

Har du en sajt som handlar om vilda djur är du välkommen att anmäla din sajt till ringen.

Söker du sajter om vilda djur är du välkommen gå till listan med ringens sajter och surfa runt till de sajter som intresserar dig.

Vad är en webbring?

En webbring kan sägas vara en samling länkar till sajter med ett gemensamt tema. I den här ringen är det vilda djur.

Hur kan min sajt bli med i ringen?

För att bli medlem i ringen skall din sajt handla om ett eller flera vilda djur. Den får naturligtvis inte innehålla eller länka till sajter med pornografiskt, racistiskt, politiskt innehåll.

Sajten får inte mest bestå av romantiserade djurbilder, affiliate-länkar, tjäna-pengar och liknande eller slänga upp popups.

Sajter/bloggar/groups hos space.msn och groups.msn kan inte bli medlemmar i ringen.

Jag förbehåller mig rätten att utan motivering avgöra om en sajt får vara medlem eller inte. Det senare skrivet enbart för att undvika diskussioner med jobbiga personer ;-)

Registrering

Klicka på länken Registrera sajt och fyll i formuläret. Du kommer att få en anpassad kod för din kemsida som du klistrar in på din hemsida. Registrera sajt.

Koden kommer att se ut så här på din hemsida:

Webbringen Vilda Djur Webbringen Vilda Djur iRing webbring Medlemmar Föregående Nästa sajt VildaDjur

Inklistring av koden

Koden skall läggas in på din sajts första sida (dock inte på ev intro/stig-in-sida, utan sajtens första riktiga sida) eller om din sajt har flera avdelningar på första sidan för vilda djur. Koden kan också läggas på en separat webbrings- eller länksida, som länkas från sajtens meny. Koden skall vara lätt att hitta för den som surfar ringen. Använd sunt förnuft så blir det nog bra.

Det är viktigt att du lägger inkoden utan ändringar, risken är att den inte fungerar annars. Efter det du lagt in den bör (måste) du besöka din sajt och klicka på länkarna för att se att det verkligen fungerar. Innan din sajt är aktiverad kommer du att få ett meddelande om att sajten inte är aktiverad. Det är helt normalt.

Aktivering

När du har lagt in koden och kontrollerat att länkarna i den fungerar så mejlar du mig så besöker jag din sajt och kollar att allt är ok. Varning! Har du inte för avsikt lägga in koden eller lägga den på något ställe där den är svår hitta så bry dig inte om att slösa bort tid på att registrera dig!

Logga in till ditt konto

Behöver du ändra dina uppgifter eller hämta koden (det händer att en del mejlklienter, spec. webbmejl, ändrar den så att den inte fungerar) kan du logga in här:

Sajt ID: Lösenord:

Har du glömt lösenordet fyller du i SajtID, lämnar du lösenordsfältet blankt och klickar på Sänd Lösenord som då sänds till den mejladress du registrerat.
WebbringToppen


© 2007 Vilda djur